Kral Forum



rel="publisher"

    Bedava Power Up Store

    Paylaş
    avatar
    uÄŸur
    Admin
    Admin

    Mesaj Sayısı : 2372
    Karizma Puanı : 7113
    Kayıt tarihi : 02/04/10

    Bedava Power Up Store

    Mesaj tarafından uÄŸur Bir Cuma Mayıs 21, 2010 8:39 am

    evet arkadaşlar paylaşıyorum şimdi öncelikle
    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    adresinden rar ı indirin daha sonra herhangi bir yere çıkartın.Bunu editlemek için bilgisayarınızda Vb 6.0 olmalı PUS klasörünün içine giriyoruz anti.vbp dosyasını açıyoruz item kodlarını yapamadım zamanım olmadı siz yapıcaksınız mecbur simdi önce sql bağlantısı yapalım sql adlı bi form var ona tıklayın zaten orda nereye ip sini nereye şifreyi fln yazıcaksınız onlar yazıyor.Sakın formların içindeki Sql Bağlantı Framelerini ellemeyin çalışmaz..Şimdi item idlerini editleme.
    editleyeceğimiz itemin resminin üstüne çift tıklayın
    Bu resim kucultulmustur. Buraya tiklayarak orjinal boyutuna cevirebilirsiniz.


    daha sonra aşağıdaki kodu seçin



    Kod:

    conn.Execute "exec pusitemver '" & clanci.Label1.Caption & "','800015000','30'"


    Bu kodu şöyle editlicez

    Kod:

    conn.Execute "exec pusitemver '" & clanci.Label1.Caption & "','İTEMİN KODU','İTEMİN SAYISI KAC TANE VERİLECEK'"

    sonra bu itemin mousemovesine gelin hemen aşağısında Label10.Caption = "2000" yazar bu itemin cash sayısıdır..
    evet bunları editledik simdi sql ye gelelim..
    PROSEDÜR!

    Kod:

    /*
    kullanım: exec pusitemver 'charıd','itemid','tane'
    */


    CREATE PROCEDURE pusitemver
    @char varchar(21),@itemid varchar(21),@tane int
    as
    declare @account varchar(21)
    SELECT @account=strAccountID FROM ACCOUNT_CHAR WHERE @char=strCharID1 or @char=strCharID2 or @char=strCharID3
    INSERT INTO WEB_ITEMMALL (strAccountID, strCharID,ServerNo, ItemID, ItemCount) VALUES (@account, @char,'1', @itemid, @tane )


    GO



    VE OLUŞTURULACAK TABLELER..
    bu database içindekileri kendi db nize İmport edin..
    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Admin paneli zaten sql bağlantısını kendin yapıon
    BİRDE ARKADAŞLAR BEN GİRİŞ FORMUNDA ACTİVE SKİN 4.3 KULLANDIM EĞER HATA VERİRSE form1'in form_load 'ından

    Kod:

    Skin1.LoadSkin ("skn/3.skn")
    Skin1.ApplySkin Form1.hWnd


    ALANINI SİLİN!
    :EVET RESİMLERE GEÇELİM:


    Bu resim kucultulmustur. Buraya tiklayarak orjinal boyutuna cevirebilirsiniz.


    erhangi bir hata ile karşılaşırsanız söyleyin..
    ayrıca potion bölümünü yapamadım zamanım olmadı siz bakaryaparsanız

      Forum Saati C.tesi Ara. 16, 2017 3:32 am